Η Interactive, σε συνεργασία με τη FUTURE VOICE, σας καλεί να λάβετε μέρος στο νέο Voucher 30 – 49 ετών, με αμοιβή 2.520 ευρώ.

Το εν λόγω Voucher ανέργων αφορά 10.000 ωφελούμενους που πρόκειται να λάβουν ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους το ποσό των 2.520 ευρώ.

Το πρόγραμμα τιτλοφορείται ως εξής: «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 – 49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Ποιους αφορά το πρόγραμμα | Σε ποιους απευθύνεται;

Αφορά όλους τους ανέργους που βρίσκονται στο ηλικιακό εύρος 30 – 49 ετών. Προϋπόθεση είναι να μην έχουν λάβει μέρος τα τελευταία δύο χρόνια σε κάποιο άλλο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ πρόγραμμα (voucher, κοινωφελές).

Επίσης, θα πρέπει να θέλουν να επιμορφωθούν στους εξής κλάδους:

-Μεταποίηση και Κατασκευές

-Υγεία και ιατρική περίθαλψη

-Κοινωνική Φροντίδα και Πρόνοια

-Τουρισμός και Επισιτισμός

Πώς θα με επιλέξουν στο Voucher 30 – 49 ετών;

Να είσαι απόφοιτος τουλάχιστον υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Αποκτάς επιπλέον 10 μόρια αν έχεις λάβει μέρος στο παρελθόν σε προηγούμενο Κοινωφελές πρόγραμμα (με εξαίρεση τα δύο τελευταία χρόνια)

Χρόνος Ανεργίας

Ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα

Υπολογίστε τα μόρια σας στην ειδική σελίδα του FUTURE VOICE εδώ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες
Συγκατατίθεμαι για την επεξεργασία δεδομένων μου από την INTERACTIVE OE. Για αναλυτικό κείμενο συγκατάθεσης πατήστε εδώ.
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων