ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Πληροφορικής

Απέκτησε Πιστοποίηση Πληροφορικής Αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ

Πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης

Ανεβάστε & Διαχειριστείτε την Τηλεκατάρτιση με τη πλατφόρμα της Interactive

Οικοδομικές Εργασίες/ Εργασίες Κατασκευαστικού Κλάδου

Σύντομη Περιγραφή & Στόχοι Εκπαίδευσης

Ως οικοδομικές εργασίες ορίζονται οι εργασίες εκείνες που χρειάζονται τα ακίνητα με το πέρασμα του χρόνου. Όπως είναι φυσικό με το πέρασμα του χρόνου τα κατασκευαστικά υλικά έχουν υποστεί φθορά και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο να επέμβει ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας για να κάνει τις ανάλογες επιδιορθώσεις και επισκευές. Με την παρακολούθηση του συγκεκριμένου προγράμματος οι συμμετέχοντες θα κατέχουν την απαραίτητη γνώση και εξειδίκευση για να απασχοληθούν σε τεχνικές εταιρίες ή τεχνικά γραφεία.

Σε ποιους απευθύνεται

Πτυχιούχους σχετικών σχολών ΑΕΙ ΤΕΙ ή Πτυχιούχους σχετικών σχολών ΑΕΙ ΤΕΙ και ΔΕ με τουλάχιστον 80 ώρες παρακολούθησης σχετικού σεμιναρίου.

Περιγραφή Θεματικών Ενοτήτων

  • Τεχνικά – Δομικά Έργα
  • Εργοτάξιο
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Τεχνική Νομοθεσία
  • Περιβάλλον

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  σεμινάριο κατάρτισης για Οικοδομικές Εργασίες/Εργασίες Κατασκευαστικού Κλάδου επικοινωνήστε άμεσα με την INTERACTIVE στο 210 300 3921 ή εναλλακτικά στέλνοντας mail στο grammateia@interactive.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.

    Συγκατατίθεμαι για την επεξεργασία δεδομένων μου από την INTERACTIVE OE. Για αναλυτικό κείμενο συγκατάθεσης πατήστε εδώ.
    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων