ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Πληροφορικής

Απέκτησε Πιστοποίηση Πληροφορικής Αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ

Πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης

Ανεβάστε & Διαχειριστείτε την Τηλεκατάρτιση με τη πλατφόρμα της Interactive

Προφίλ

Η INTERACTIVE ιδρύθηκε το 1997 και είναι μία σύγχρονη εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης τόσο με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης όσο  και με τις υφιστάμενες  κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις. Απευθύνεται σε φορείς του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών που εργάζονται για να σας παρέχουν αξιόπιστες λύσεις.

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε τέσσερις συνολικά τομείς:

#1 την INTERACTIVE με σύμμαχο την 20ετή εμπειρία της και το πλήρως ενημερωμένο αθρώπινο δυναμικό, παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) στη συμμόρφωση επιχειρήσεων και οργανισμών με το GDPR και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη & Εφαρμογή των εταιρικών διαδικασιών βασιζόμενη στα σχετικά πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ΙSO).

#2 την INTERACTIVE LEARNING που παρέχει υψηλού επιπέδου Εξειδικευμένες Εκπαιδεύσεις Ενηλίκων, διοργανώνει σεμινάρια, εκπαιδευτικά και επαγγελματικά συνέδρια, καταρτίσεις καθώς και εκδηλώσεις. Ασχολείται με τη δημιουργία εκπαιδευτικού λογισμικού. Δημιουργεί ολοκληρωμένα προγράμματα και τα παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, προκειμένου να εκπαιδεύσουν το προσωπικό ή τους μαθητές τους και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και ανταγωνιστικοί.

Παράλληλα, λειτουργεί και ως Κέντρο δια βίου Μάθησης (Επιπέδου 2) με αδειοδότηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. (Κωδ. 2000133) συμμετέχοντας σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

#3 την e-INTERACTIVE που παρέχει εκπαιδεύσεις μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning). Οι λύσεις της e-INTERACTIVE καλύπτουν τις εξής τέσσερις περιοχές:

– Πλατφόρμα Διαχείρισης Εκπαίδευσης και Περιεχομένου (e-Learning platform)

– Ανάπτυξη Ειδικά Προσαρμοσμένων – Εξατομικευμένων Εκπαιδεύσεων

– Βιβλιοθήκη Ετοιμοπαράδοτων Εκπαιδεύσεων

– Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ολοκληρωμένης Λύσης e-learning

#4 την INTERACTIVE BOOKS, εκδοτική εταιρεία που προσφέρει εκπαιδευτικά εγχειρίδια Ελλήνων ή ξένων συγγραφέων (μεταφρασμένα στα ελληνικά). Τα βιβλία λειτουργούν ως υποστηρικτικό υλικό στις υπηρεσίες της INTERACTIVE LEARNING και συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στην INTERACTIVE εργαζόμαστε μεθοδικά και στοχευμένα ώστε να βρίσκουμε τις ιδανικές λύσεις για τους πελάτες μας, δημιουργώντας μακροχρόνιους δεσμούς συνεργασίας μαζί τους. 

Η ομάδα μας απαρτίζεται από στελέχη και συνεργάτες με υψηλή επιστημονική γνώση και εμπειρία ετών, οι οποίοι εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.