Ασφάλεια

Elearning Σεμινάριο Security

Το Elearning Σεμινάριο Security που διοργανώνει η INTERACTIVE είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον Τομέα της Ασφάλειας.

Αν σκέφτεσαι να αναζητήσεις εργασία ως Υπάλληλος Security, από την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση που προτείνει η INTERACTIVE βγαίνεις άμεσα κερδισμένος.

Η INTERACTIVE Ο.Ε. είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ 2, ΚεΔιΒιΜ 2) από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ταυτόχρονα αδειοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) για τα σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας (Security).

Διάρκεια Σεμιναρίου

105 Ώρες | 3 Εβδομάδες

Ωράριο

Απογευματινό, σύγχρονη εξ αποστάσεως (elearning) εκπαίδευση

Το Σεμινάριο Security με λίγα λόγια

Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου Security της INTERACTIVE είναι η πολύτιμη αρχή σου στην αναζήτηση εργασίας στον τομέα.

Βάσει νόμου, για να δηλώσεις συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να προσκομίσεις και τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ του σεμιναρίου των 105 ωρών.

Σεμινάριο Security Interactive

Πιο συγκεκριμένα, για να μπορέσεις να ψάξεις δουλειά ως υπάλληλος Security & να προσληφθείς, θα πρέπει:

Α. Να παρακολουθήσεις το Σεμινάριο Security 105 ωρών για να λάβεις την Βεβαίωση Παρακολούθησης

Β. Αφού λάβεις τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, είναι υποχρεωτικό να την προσκομίσεις για τη συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ

Γ. Τέλος, αφού περάσεις επιτυχημένα από τις Εξετάσεις και πάρεις την Πιστοποίηση, θα μπορείς να αποκτήσεις Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Είναι το τελικό, υποχρεωτικό βήμα για να μπορέσει κάποιος εργοδότης να σε προσλάβει

Οι παροχές της Interactive | Τα γνωστικά αντικείμενα του Σεμιναρίου

 • Το Σεμινάριο Security γίνεται μέσω τηλεκατάρτισης (elearning), ΑΡΑ έχεις πρόσβαση από όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι
 • Εκπαιδεύεσαι μέσα από ζωντανή εικονική αίθουσα με καθηγητή. Το μάθημα, δηλαδή, είναι διαδραστικό και ως καταρτιζόμενος έχεις άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή
 • Σου παρέχεται πλήρες εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή
 • Όλοι οι εκπαιδευτές είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων και στελέχη στα σώματα ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική κ.α.)
 • Τα μαθήματα της INTERACTIVE είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών και αφορούν τα εξής:
  Ασφάλεια
  Νομική
  Πυρασφάλεια
  Πρώτες Βοήθειες
  Ψυχολογία

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο Security

 • Σε όσους ενήλικες είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (Απόφοιτοι Γυμνασίου & Απόφοιτοι Λυκείου)
 • Σε όσους δεν έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως προσωπικό ΙΕΠΥΑ (Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας) και επιθυμούν να αποκτήσουν
 • Σε όσους έχουν ήδη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και θέλουν να την ανανεώσουν

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δημιουργούνται συνεχώς νέα τμήματα με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού εκπαιδευόμενων. 

Πώς δηλώνεις συμμετοχή

 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (τηλεφωνικά, mail): Κάλεσέ μας στο 24610 49116 και άμεσα θα σου τηλεφωνήσουμε για να λύσουμε κάθε απορία σου και να σε ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Εναλλακτικά, στείλε μας mail στο grammateia@interactive.gr με θέμα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SECURITY.
 • ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείς να συμπληρώσεις απευθείας την αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο ώστε να κατοχυρώσεις τη θέση σου για τα elearning μαθήματα. Βρες και κατέβασε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ. Στη συνέχεια, την στέλνεις συμπληρωμένη στο grammateia@interactive.gr.
 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ειδική φόρμα): Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρεις παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σου και να σε ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.
Συγκατατίθεμαι για την επεξεργασία δεδομένων μου από την INTERACTIVE OE. Για αναλυτικό κείμενο συγκατάθεσης πατήστε εδώ.
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων