ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Πληροφορικής

Απέκτησε Πιστοποίηση Πληροφορικής Αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ

Πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης

Ανεβάστε & Διαχειριστείτε την Τηλεκατάρτιση με τη πλατφόρμα της Interactive

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Πληροφορικής
αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ

CCU της ACTA & Microsoft Office Specialist

Η INTERACTIVE σας προσφέρει άμεση δια ζώσης ή εξ αποστάσεως εκπάιδευση στις βασικές δεξιότητες Η/Υ που οδηγεί σε πιστοποίηση της Microsoft ή της ACTA-Τεχνοβλαστό του Α.Π.Θ  αναγνωρισμένη  από τον Α.Σ.Ε.Π και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π  για πρόσληψη στο Δημόσιο τομέα και  έχουν ισχύ σε όλη την Ευρώπη.

Περιγραφή Θεματικών Ενοτήτων

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα
  • Σε εργαζόμενους
  • Σε ανέργους
  • Σε φοιτητές
  • Σε μαθητές

Πιστοποίηση

Το σεμινάριο παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist (M.O.S) ή CCU της ACTA που αποδεικνύει την υψηλή γνώση του χρήστη στις εφαρμογές του Microsoft Office 2013, 2016 & 2019 και είναι αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Το πιστοποιητικό διαθέτει αναγνωρισμένη διαδικασία επικαιροποίησης για το Ελληνικό Δημόσιο και γίνεται αποδεκτό από τον Α.Σ.Ε.Π. και τους υπόλοιπους διαγωνισμούς του Δημοσίου

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  σεμινάριο κατάρτισης για Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή επικοινωνήστε άμεσα με την INTERACTIVE στο 210 300 3921 ή εναλλακτικά στέλνοντας mail στο grammateia@interactive.gr

 Μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε άμεσα με την INTERACTIVE

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο τέλος αυτής της σελίδας και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

    Συγκατατίθεμαι για την επεξεργασία δεδομένων μου από την INTERACTIVE OE. Για αναλυτικό κείμενο συγκατάθεσης πατήστε εδώ.
    Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων