ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σύντομη Περιγραφή & Στόχοι Εκπαίδευσης

Κάτι άλλαξε & σου ανοίγει νέες ευκαιρίες καριέρας! Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 7017/7/1-Θ/2020, άρθρο 11 (αναλυτικά εδώ), ένας στους πέντε εργαζόμενους σε μια βάρδια Security πρέπει οπωσδήποτε να είναι Επόπτης Προσωπικού Ασφαλείας!

Γιατί να το επιλέξεις: Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχωρίσεις απέναντι στον ανταγωνισμό και να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που προκύπτει. Πάρε μέρος στο elearning Σεμινάριο της ACTA!

Σημαντική σημείωση: δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο για να λάβεις μέρος στην Εκπαίδευση.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας και θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις για τα διοικητικά ..

Περιγραφή Θεματικών Ενοτήτων

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  σεμινάριο κατάρτισης για Επόπτης Προσωπικού Ασφαλείας επικοινωνήστε άμεσα με την Interactive στο 210 300 3921 ή εναλλακτικά στέλνοντας mail στο grammateia@interactive.gr

 Μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.