ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ /ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ 27001

Σύντομη Περιγραφή & Στόχοι Εκπαίδευσης

Τα Σεμινάρια πάνω στο ISO 27001 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών) αφορούν τους Εσωτερικούς Επιθεωρητές και τους Εξωτερικούς/Επικεφαλής Επιθεωρητές.

Γιατί να το επιλέξεις: Αν καλείσαι να διεξάγεις Εσωτερικές Επιθεωρήσεις στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών στον οργανισμό σου ή θέλεις να διευρύνεις το πεδίο των δεξιοτήτων σου, τότε σε αφορά.

Επίσης, αν είσαι Σύμβουλος και χρειάζεσαι επίσημη αναγνώριση μέσω της Πιστοποίησης, αυτή είναι η ιδανική λύση να ακολουθήσεις.

Με την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις για τη λήψη Πιστοποίησης από την ACTA.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με την ασφάλεια πληροφορίων στους τομείς που εργάζονται, πληροφορικούς και διοικητικό προσωπικών φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων.

Περιγραφή θεματικών ενοτήτων

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  σεμινάριο κατάρτισης για Εσωτερικούς/Εξωτερικούς Επιθεωρητές 27001 επικοινωνήστε άμεσα με την Interactive στο 210 300 3921 ή εναλλακτικά στέλνοντας mail στο grammateia@interactive.gr

 Μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.